Τα Koulour Koulour αριθμούν πλέον σε 9 συμβάσεις franchise, με την συνεργασία της FBS - Franchise Business Services που εχει αναλάβει την ενημέρωση των ενδιαφερομένων και τον σχεδιασμό του συστήματος franchise. Ηδη, δύο καταστήματα είναι υπό κατασκευή με το πρώτο επί της Στ. Καλλάρη 5 στα Κ. Πατήσια να ξεκινά στις 10 Ιουλίου, με το δεύτερο επί της Αγ. Αλεξάνδρου 5 στο Π. Φάληρο λίγο αργότερα και στη συνέχεια στη Πλ. Βικτωρίας.

Οσο αφορά στα επόμενα 6 καταστήματα αναζητούνται κατάλληλοι χώροι και σύντομα θα ανακοινωθούν οι σχετικές συμφωνίες σε Μαρούσι, Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνας, Αιγάλεω, Περιστέρι κ.α. Το Koulour-Koulour συστήνεται ως το φρέσκο, ποιοτικό και υγιεινό all day street food, με σήμα κατατεθέν το σουσαμένιο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε ξαναφάει, και προτείνει μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, χαμηλού κόστους και υψηλών αποδόσεων.

Η πρόταση franchise των Koulour-Koulour αφορά σε μικρά καταστήματα με ελάχιστο χώρο 45 τ.μ. σε σημεία με αυξημένη διέλευση πεζών, με κύριο προϊόν τα γεμιστά κουλούρια και τους καφέδες, αλλά και με μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων από εκλεχτές ελληνικές πρώτες ύλες, ικανή να τα αναδείξει ως το απόλυτο all day street food spot.

Η χαμηλή επένδυση της τάξεως των 50,000 Ευρώ, σε συνδυασμό με τα περιθώρια κέρδους που είναι τα υψηλότερα στην εστίαση διαμορφώνουν την καλύτερη πρόταση για αυτο-απασχόληση με ιδιαίτερα καλές αποδόσεις, αλλά και μια από τις ελάχιστες επενδυτικές προτάσεις της αγοράς.

Οι δυο άξονες επιτυχίας των Koulour-Koulour αφορούν τους υψηλούς ημερήσιους τζίρους που ξεπερνούν κάθε ανταγωνιστικό concept στη Μικρή Εστίαση και τα υψηλά μεικτά περιθώρια, αφού τα προϊόντα παράγονται μέσα στο κάθε κατάστημα franchise. Το συνολικό υψηλό μεικτό κέρδος σε συνδυασμό με το αξεπέραστο και φρέσκο προϊόν διαμορφώνουν την καλύτερη επιχειρηματική επιλογή.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου KOULOUR KOULOUR, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Author Info Box
Πλάτων Μαλλικούρτης
Author: Πλάτων ΜαλλικούρτηςEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Founder & CEO
About me
Ο Πλάτωνας Τρ. Μαλικούρτης, Μηχανικός Παραγωγής ΕΜΠ, έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στον τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας του ΕΜΠ, με αντικείμενο τα Πρότυπα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας. Παντρεμένος με την Ιφιγένεια Καρπουζάκη, με τρία παιδιά. Η επαγγελματική σταδιοδρομία του, από το 1990, είναι συνυφασμένη με καινοτόμες ενέργειες στον χώρο των επιχειρήσεων. Έχει υπό την εποπτεία του τον τομέα Έργων Στρατηγικής και Αναδιοργάνωσης και τον τομέα Franchising της εταιρείας. Στις δραστηριότητες του περιλαμβάνεται η συμμετοχή σε θεσμικά όργανα του franchising, προάγοντας τον θεσμό στην Ελληνική Αγορά. Έχει προβεί σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις και σε πλήθος ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Συγγραφέας του βιβλίου Franchise Business Rules από τις εκδόσεις Arsinoi. Εμπνευστής των Βραβείων Franchise, που διοργανώνοντας κατ' έτος από το 2008.