low investmentΣήμερα, διά μέσου μιας περιόδου με μειωμένη κατανάλωση και χρηματο-οικονομική αστάθεια, όλο και περισσότεροι στρέφονται στο franchise για αυτο-απασχόληση και με σκοπό μια εργασία με ικανοποιητικές αποδόσεις και βέλτιστες συνθήκες εργασίας. Με το 50% των Ελλήνων να διερευνούν τις προοπτικές για τη δική τους επιχείρηση, το franchising αποτελεί τη νο1 και πλέον σίγουρη επιλογή. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πλέον ενδιαφέρουσες επενδυτικές προτάσεις με αρχική επένδυση κάτω των 25,000 Ευρώ, έτοιμες να σας απογειώσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. #franchise_low_cost #franchise #franchise_business

Mokaccino Logo 350

Τα MOKACCINO δημιουργήθηκαν για όλους εκείνους που θέλουν να επενδύσουν στο να κάνουν την κάθε κούπα καφέ μία αυθεντική εμπειρία γεύσεων, αρωμάτων και αισθήσεων. Δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν αληθινό καφέ και να καλύψουν το κενό στην αγορά, με μικρά βιώσιμα και κερδοφόρα καταστήματα, που προσφέρουν εξαιρετικό καφέ, όπως και μια σειρά από ποιοτικών και ξεχωριστών σνακς για κάθε ώρα της ημέρας και με μια συμπιεσμένη επένδυση, αποτέλεσμα των συνεργειών της μητρικής εταιρείας με κορυφαίο κατασκευαστικό όμιλο.

FACTS

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25.000 Ευρώ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 25 τ.μ.

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Alter eGo 350

Η altereGo, με ένα ισχυρό δίκτυο 40+ καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, απόλυτα εναρμονισμένη τόσο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και με την ελληνική νομοθεσία, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, έχει εδραιωθεί ως ένα κορυφαίο brand και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise. Η εταιρεία διαθέτει εξαίρετα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, συσκευές altereGo, αλλά και επώνυμες συσκευές όλων των γνωστών οίκων, όπως και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, με σειρές που παράγονται στην Ελλάδα και σειρές που εισάγονται κατ’ αποκλειστικότητα.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 20,000 Ευρώ

(συμπεριλαμβάνει διαμόρφωση, επίπλωση και αρχικό εμπόρευμα)

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Golden lotus 350 black

Η πρόταση franchise των Golden Lotus αποτελεί ότι πιο ποιοτικό και ολοκληρωμένο στο χώρο της ευεξίας, με κύριες υπηρεσίες την παροχή προγραμμάτων μασάζ, ταυτόχρονα με τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών αισθητικής, περιποίησης νυχιών κ.ο.κ. Η κορυφαία τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας και η επιτυχημένη λειτουργία του πιλοτικού ινστιτούτου της εγγυούνται την κερδοφορία σας και την ταχεία απόσβεση της αρχικής επένδυσής σας.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 120 τ.μ. σε όροφο ή σε ισόγειο

ENTRY FEES: 7,800 Ευρώ

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ: από 12,000 Ευρώ

ROYALTIES: 150 Ευρώ το πρώτο εξάμηνο και 250 Ευρώ από το δεύτερο εξάμηνο

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


gyrotiganies 350

Οι GyroTiganies ήρθαν για να δώσουν μία τελείως διαφορετική άποψη στο πολυαγαπημένο street food των Ελλήνων, το σουβλάκι, δίνοντάς του μια νέα και πλήρως διαφοροποιημένη διάσταση, με το κρέας να μαρινάρεται σε ιδανικό μίγμα καρυκευμάτων και να τελειοποιείται στο τηγάνι με την προσθήκη διαφορετικών sauces. Η επιχειρηματική πρόταση των GyroTiganies χαρακτηρίζεται από έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, λιτή οργάνωση, χαμηλή επένδυση και σύντομη απόσβεση, στοχεύοντας σε υγιείς και κερδοφόρες συνεργασίες franchise.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 6,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: από 12,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Author Info Box
aDa admin
Author: aDa adminEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Founder & CEO
About me
Ο Πλάτωνας Τρ. Μαλικούρτης, Μηχανικός Παραγωγής ΕΜΠ, έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στον τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας του ΕΜΠ, με αντικείμενο τα Πρότυπα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας. Παντρεμένος με την Ιφιγένεια Καρπουζάκη, με τρία παιδιά. Η επαγγελματική σταδιοδρομία του, από το 1990, είναι συνυφασμένη με καινοτόμες ενέργειες στον χώρο των επιχειρήσεων. Έχει υπό την εποπτεία του τον τομέα Έργων Στρατηγικής και Αναδιοργάνωσης και τον τομέα Franchising της εταιρείας. Στις δραστηριότητες του περιλαμβάνεται η συμμετοχή σε θεσμικά όργανα του franchising, προάγοντας τον θεσμό στην Ελληνική Αγορά. Έχει προβεί σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις και σε πλήθος ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Συγγραφέας του βιβλίου Franchise Business Rules από τις εκδόσεις Arsinoi. Εμπνευστής των Βραβείων Franchise, που διοργανώνοντας κατ' έτος από το 2008.