gyrotiganies franchise DSC00004 350Οι GyroTiganies ήρθαν για να δώσουν μία τελείως διαφορετική άποψη στο πολυαγαπημένο street food των Ελλήνων, το σουβλάκι, δίνοντάς του μια νέα και πλήρως διαφοροποιημένη διάσταση, με το κρέας να μαρινάρεται σε ιδανικό μίγμα καρυκευμάτων και να τελειοποιείται στο τηγάνι με την προσθήκη διαφορετικών sauces. Η επιχειρηματική πρόταση των GyroTiganies χαρακτηρίζεται από έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, λιτή οργάνωση, χαμηλή επένδυση και σύντομη απόσβεση, στοχεύοντας σε υγιείς και κερδοφόρες συνεργασίες franchise.

Οι GyroTiganies σας προτείνουν μια από τις καλύτερες επιλογές στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, καθώς δραστηριοποιείστε με ασφάλεια σε ένα προϊόν (σουβλάκι) με σταθερή ζήτηση, ενώ ταυτόχρονα διαφοροποιείστε με καινοτόμες γεύσεις που κανένα άλλο αντίστοιχου είδους κατάστημα δεν προσφέρει, πουθενά στην Ελλάδα.

Το Σύστημα Franchise των GyroTiganies, όπως θα διαπιστώσετε από το πλάνο βιωσιμότητας, είναι δομημένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει στον κάθε συνεργάτη - franchisee μόνιμη ταμειακή ροή, υψηλή κερδοφορία και μεγάλη απόδοση επί του κεφαλαίου του, γεγονότα που οδηγούν σε ταχεία απόσβεση και υψηλές αποδόσεις.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των GyroTiganies ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της μικρής εστίασης, παρέχοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 6,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: από 12,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Author Info Box
Πλάτων Μαλλικούρτης
Author: Πλάτων ΜαλλικούρτηςEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Founder & CEO
About me
Ο Πλάτωνας Τρ. Μαλικούρτης, Μηχανικός Παραγωγής ΕΜΠ, έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στον τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας του ΕΜΠ, με αντικείμενο τα Πρότυπα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας. Παντρεμένος με την Ιφιγένεια Καρπουζάκη, με τρία παιδιά. Η επαγγελματική σταδιοδρομία του, από το 1990, είναι συνυφασμένη με καινοτόμες ενέργειες στον χώρο των επιχειρήσεων. Έχει υπό την εποπτεία του τον τομέα Έργων Στρατηγικής και Αναδιοργάνωσης και τον τομέα Franchising της εταιρείας. Στις δραστηριότητες του περιλαμβάνεται η συμμετοχή σε θεσμικά όργανα του franchising, προάγοντας τον θεσμό στην Ελληνική Αγορά. Έχει προβεί σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις και σε πλήθος ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Συγγραφέας του βιβλίου Franchise Business Rules από τις εκδόσεις Arsinoi. Εμπνευστής των Βραβείων Franchise, που διοργανώνοντας κατ' έτος από το 2008.