βραβεια franchise

Στην τελική ευθεία τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020, με την διαδικασία ανάδειξης να ολοκληρώνεται τέλος του έτους...

BOLD CAFE street coffee

Η πρόταση franchise των Bold Cafe χαρακτηρίζεται από μια σειρά καινοτομιών, διαθέτοντας ένα πολυποικιλιακό αποκλειστικό blend σε μία αυθεντική ναπολιτάνικη συνταγή, ένα ιδιαίτερο και παραδοσιακό τρόπο παρασκευής, μέσω μιας εντυπωσιακής χειροκίνητης μηχανής espresso την οποία θα γνωρίσετε αποκλειστικά και μόνο στα Bold Cafe, τα οποία την γνωστοποίησαν στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στους λάτρεις του καφέ, καθώς και ένα παντεταρισμένο τρόπο σερβιρίσματος, καθιερώνοντας το trend του ντόνατς στο ποτήρι σε ολόκληρη την ελληνική αγορά...

alterego alter ego premium eliquidsΗ alter ego πρωταγωνιστεί στην αγορά των ηλεκτρονικών τσιγάρων από το 2009, με περισσότερα από 50 καταστήματα, που διαθέτουν τις πλέον εξελιγμένες και ποιοτικές συσκευές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως σε μια ασύγκριτη ποικιλία από kits, mods, ατμοποιητές, μπαταρίες και κεφαλές, όπως και φορτιστές, θήκες, drip tips και DIY.

E-Liquids σε υπέρχοες γεύσεις, τα μόνα ελεγμένα από το Εθνικό Κέντρο Eρευνας ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, 100% made in Greece στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας, όπως και μια τεραστια ποικιλία από τα μεγαλύτερα brands του εξωτερικού, όπως Baker White για την οποία η alter ego έχει αναλάβει συσκευασία και διανομή για όλη την Ευρώπη.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε και διερευνάτε το franchise στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

beauty free franchise#BEAUTYFREE: Η πιο νέα και επιτυχημένη πρόταση #franchise στα #καλλυντικά και ότι πραγματικά έλειπε από την αγορά της ομορφιάς είναι πλέον γεγονός.

#Ελλάδα #Κύπρος #Beauty #Cosmetics #BigBrandsLowPrices #GBG #Beauty_Is_Our_Business #Franchise_με_εμάς

fb ss17 1Express yourself in a powerful way with *Warm Up* SS17 Collection ! In stores & Online!

Sport top ➜ http://bit.ly/2nb52xW

Sport Leggings ➜ http://bit.ly/2o3vs3z

funky buddha nicosiaΗ Funky Buddha αναπτύσσεται στον δυναμικό χώρο της fashion business, με ανδρικές και γυναικείες συλλογές, ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, σε δυναμικές γραμμές με προσεγμένες λεπτομέρειες. Η πρόταση franchise της Funky Buddha ξεχωρίζει και διασφαλίζει τους συνεργάτες της, με το εμπορευμα παρακαταθήκη, χωρίς εγγυήσεις, entry fees και royalties, με κορυφαία τεχνογνωσία και υποστήριξη.

Με 40 καταστήματα μέσα σε ένα έτος, γιορτάζει και προσφέρει έκπτωση 20% στη νέα συλλογή της, και με εγκαίνια σήμερα στο the mall athens!

Το Σύστημα Franchise της Funky Buddha έχει σχεδιασθεί ώστε κάθε κατάστημα της αλυσίδας να αποτελεί το απόλυτο fashion spot στην περιοχή του και κατ΄ αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται τόσο η επιτυχία των δικαιοδόχων της εταιρείας, όσο και η υγιής ανάπτυξη της αλυσίδας, με στόχο να αποτελεί το Νο1 brand στον κλάδο της. Οι δικαιοδόχοι της Funky Buddha απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, που τους καθιστούν ανταγωνιστικούς και κερδοφόρους, με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας να αποτελεί ασπίδα έναντι της κρίσης:

 • Ισχυρό brand

 • Διαφοροποιημένο concept

 • Κορυφαία τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας, τόσο στον κλάδο της ένδυσης, όσο και στη διαχείριση – υποστήριξη καταστημάτων.

 • Μητρική εταιρεία με συνεχή αναπτυξιακή πορεία

 • Δυνατή και συνεχώς ανανεούμενη γκάμα προϊόντων

 • Υψηλές ανθρώπινες και υλικοτεχνικές υποδομές μητρικής εταιρείας

 • Εγγύηση συνεχούς εμπορευματικής πληρότητας καταστήματος

 • Εμπόρευμα παρακαταθήκη – σταθερά μεικτά κέρδη

 • Μηδενικό stock – απαξίωση εμπορεύματος

 • Απουσία εγγύησης για την παρακαταθήκη

 • Μηδενικά entry fees και royalties

 • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.