Όλοι γνωρίζουμε την σημασία των social media στην επιχειρηματική ανάπτυξη των εταιρειών μας, καθώς η διαδραστικότητα που παρέχουν άλλαξε εντελώς τον τρόπο που τα brands επικοινωνούν με το καταναλωτικό κοινό και σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητά τους καθιερώθηκαν απόλυτα στον κόσμο του marketing.

Διαθέτοντας 20ετή εμπειρία στο χώρο του Internet / Digital Marketing και έχοντας αξιοποιήσει επιτυχημένα τεχνικές και εργαλεία για τις δικές μας επιχειρηματικές δραστηριότητες, γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται η επιχείρησή σας και είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε καταλυτικά και αποτελεσματικά, με στόχο να ενισχύσετε το brand σας, να αποκτήσετε νέους πελάτες και να εδραιώσετε τις σχέσεις σας με τους υφιστάμενους. Συντάσσοντας τη δική σας στρατηγική επικοινωνίας, εξατομικεύουμε τα πλάνα διαδικτυακής προώθησης, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες αποδοτικά και δημιουργικά.
Author Info Box
aDa admin
Author: aDa adminEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Founder & CEO
About me
Ο Πλάτωνας Τρ. Μαλικούρτης, Μηχανικός Παραγωγής ΕΜΠ, έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στον τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας του ΕΜΠ, με αντικείμενο τα Πρότυπα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας. Παντρεμένος με την Ιφιγένεια Καρπουζάκη, με τρία παιδιά. Η επαγγελματική σταδιοδρομία του, από το 1990, είναι συνυφασμένη με καινοτόμες ενέργειες στον χώρο των επιχειρήσεων. Έχει υπό την εποπτεία του τον τομέα Έργων Στρατηγικής και Αναδιοργάνωσης και τον τομέα Franchising της εταιρείας. Στις δραστηριότητες του περιλαμβάνεται η συμμετοχή σε θεσμικά όργανα του franchising, προάγοντας τον θεσμό στην Ελληνική Αγορά. Έχει προβεί σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις και σε πλήθος ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Συγγραφέας του βιβλίου Franchise Business Rules από τις εκδόσεις Arsinoi. Εμπνευστής των Βραβείων Franchise, που διοργανώνοντας κατ' έτος από το 2008.